Αξιοπιστία & Αφοσίωση

Εταιρικό Προφίλ

Στην εταιρεία DogMania ΙΚΕ με αγάπη και αφοσίωση ασχολούμαστε με την παρασκευή και την συσκευασία μίας ανώτερης, πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά τροφής, κατάλληλης για τους μικρούς τετράποδούς μας φίλους ( σκύλους).
Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία, η εταιρεία εξασφαλίζει το σωστό μείγμα το οποίο θεωρείται πως είναι προηγμένης ποιότητας, θρεπτικής αξίας, υγιεινής και γεύσης, επιτυγχάνοντας έτσι την απόλυτη διατροφική αλλά και γευστική ικανοποίηση του κατοικιδίου.

Η φρεσκοκατεψυγμένη τροφή B.a.r.f. παράγεται, σε όλα της τα στάδια (επιλογή/κοπή κρέατος, επιλογή/κοπή λαχανικών συσκευασία) στις σύγχρονές μας εγκαταστάσεις, υπό τις υποδείξεις και την εποπτεία συνεργαζόμενων κτηνιάτρων αλλά και του εξειδικευμένου προσωπικού και διατίθεται σε όλη την Ελλάδα μέσω ενός ευρύτατου δικτύου διανομής.

Η εταιρεία με τον Ειδικό Κωδικό Αριθμό Έγκρισης 437Y3EL09RPE από την Δ/νση Αγροτικής & Κτηνιατρικής Πολιτικής Τμήμα Υγείας Ζώων

  • Τηρεί όλες τις σύγχρονες μεθόδους και διαδικασίες ελέγχου, σύμφωνα με τους ελληνικούς και κοινοτικούς κανονισμούς
  • Χρησιμοποιεί ως πρώτες ύλες αποκλειστικά φρέσκα ελληνικά κρέατα-λαχανικά (κατάλληλα για την διατροφή ανθρώπων) ώστε τα τετράποδα να τρέφονται με ένα θρεπτικό, νόστιμο και ασφαλές γεύμα
  • Φροντίζει ώστε η παρασκευή και η συσκευασία να γίνονται σε χώρο   καθαρό και ελεγχόμενο τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP) που απαιτούνται.